Saldainis | GABA ulongas iš Taivano

9,00 29,00 

Saldi visomis prasmėmis – ir skonio, ir kvapo, ir sukuriamos būsenos. Pradžiai kvapas – tam, kad jį geriau pajustum, sudėk arbatžoles į pašildytą gaivani arba arbatinuką. Kaip jį pašildyti? Paprastai – įpili karšto vandens į tuščią arbatinį ir palaikai tiek, kol jau nebegali arbatinuko išlaikyti rankose, nes karštą, nes degina pirštus. Nupili vandenį ir į likusią šilumą suberi arbatžoles. Uždengi dangtelį ir palaikai 10 ramių įkvėpimų ir iškvėpimų. Atidengi dangtelį ir leidi pirmam karščiui išsisklaidyti aplinkoje, ir tik po to kai jis išsisklaido priartini arbatinuką prie nosies ir lygiai taip pat ramiai kvėpuodamas/kvėpuodama į arbatinuką uostai saldumą.

Toliau – skonis. Užpilk 5g/100ml arbatžolių 95°С ir daugiau temperatūros vandeniu ir palaikyk 7 ramius įkvėpimus – iškvėpimus. Užsimerk, susikaupk, gurkštelk. Man išragavus pirmąjį užpylimą pasirodė lygtai būčiau suvalgęs ką nors su karameliniu BBQ padažu. Va toks dūminis saldumas jautėsi dar porą užpylimų. Po 4-5 skonis pradėjo slopti, tačiau medaus poskonis išliko ilgam. Jeigu norisi stipresnio skonio – ilgink užpylimų išlaikymą, kad ir iki 15 ramių įkvėpimų iškvėpimų.
Apie būsenos saldumą išgėrus bent jau 7 užpylimus, palieku spręsti tau.
Skanaus!!!

Produkto kodas: Saldainis Kategorija:

Aprašymas

Saldainis GABA ulongas iš Taivano saldus visomis prasmėmis – ir skonio, ir kvapo, ir jausmo, kuriuo apdovanoja. Pradžioje mėgaukis aromatu. Tam, kad jį geriau pajustum, sudėk arbatžoles į pašildytą gaivanį arba arbatinuką. Kaip jį pašildyti? Paprastai – įpili karšto vandens į tuščią arbatinį ir palaikai tiek, kol jau nebegali arbatinuko išlaikyti rankose, nes karšta,  degina pirštus. Nupili vandenį ir į likusią šilumą suberi arbatžoles. Uždengi dangtelį ir palaikai 6 ramius įkvėpimus – iškvėpimus. Atidengi dangtelį ir leidi pirmam karščiui išsisklaidyti aplinkoje. Tik tuomet priartini arbatinuką prie nosies ir lygiai taip pat ramiai kvėpuodamas į arbatinuką, uostai ir tyrinėji aromato saldumą.

Toliau – užpili vandenį ir ragauji skonį. Ruošdamas kung fu cha stiliumi užpilk 5 g. Saldainis, kaip GABA ulongas iš Taivano mėgsta karštas vonias, todėl užpylimams gali naudoti 95°С ir daugiau temperatūros vandenį. Vienas užpylimas – 100ml . Pirmuoju užpylimu tik nuplauk arbatžoles. Palaikyk jį 6 ramius įkvėpimus – iškvėpimus ir nupilk, dar negerk. Tik antrąjį užpylimą įsipilk į puodelį, užsimerk, susikaupk, gurkštelk. Kuomet aš išragavau antrąjį užpylimą, atrodė tarsi būčiau suvalgęs ką nors su karameliniu BBQ padažu. Būtent toks dūminis saldumas jautėsi dar porą užpylimų. Po 4-5 kartų skonis pradėjo slopti, tačiau medaus poskonis išliko ilgam. Jeigu norisi stipresnio skonio – ilgink užpylimų išlaikymą, kad ir iki 12 ramių įkvėpimų – iškvėpimų.

Apie būsenos saldumą išgėrus bent jau 7 užpylimus, palieku spręsti tau.

Skanaus!!!