Aprašymas
Iš Wuy kalnuose užaugusių arbatžolių pagamintas Gaošanis yra juodoji arbata tavo namus pasiekianti internetu. Ši juodoji arbata sutverta, kad būtų geriama kung fu cha stiliumi . Tik taip ją geriant atsiskleis geriausios jo savybės:
a) medinis (nuo žodžio – medus) arbatžolių kvapas tiek kai jos dar sausos, tiek ir po pirmo nupylimo;
b) vis kitu veidu atsiskleidžiantys dominuojantys skoniai – švelniai aitrus citrinos rūgštumas ir laukinių gėlių aromatų žaismingumas;
c) viliojanti paragauti užpiltos arbatos spalva – šviesaus gintaro, tamsėjanti su kiekvienu nauju užpylimu.
Šis gaošanis pagamintas iš 2020 m. pavasarį Fudžijano provincijoje nuimto derliaus. Vietinių meistrų džiovintas ir oksiduotas kol įgavo savo juodos arbatos formą, skonį ir kvapą. Kol tapo panašus į pro atvirą langą įpūsto švelnaus vėjelio gaivumą, nešamą besimaišančių oro srovių iki tavęs, iki manęs nuo ryto vėsa dvelkiančių Wuy kalnų papėdės.
Ruošdamas šią juodąją arbatą kung fu cha stiliumi paimk 4-5 g. arbatžolių. Vienam užpylimui reikia apie 100ml. 95 °С vandens. Pirmą arbatžolių užpylimą laikyk 4 ramius įkvėpimus-iškvėpimus, visus kitus – po tris. Jei norisi daugiau skonio, tuomet nuo 3 užpylimo pradėk laikyti po 5 įkvėpimus-iškvėpimus, o su kiekvienu nauju užpylimu pridėk dar po vieną įkvėpimą-iškvėpimą. Arbatos aromatinga būsena išlieka išgėrus visus 9 užpylimus. Juodoji arbata turi savybę kartėti jeigu yra per ilgai laikoma užpilta. Tačiau kartumas yra skonio reikalas, todėl rinkis pagal savo ūpą.